"Wahai orang-orang yang beriman! Masuklah ke dalam islam secara KESELURUHAN dan janganlah kamu ikuti langkah syaitan. Sungguh, ia musuh yang nyata bagimu." (2:208)

17 February 2010

I'm Ready!

Salam. does anyone know when exactly SPM results are coming out?? aku dah tak tahan menunggu. ahaha -___-" well, seriously sgt merisaukan result SPM. everytime i pray, i prayed for the best in SPM, 10A+ insyaallah. this will determine whether i can continue my studies at Intec or not. i need to know! banyak bende nak kena buat and beli. pastu i sendiri wonder, will i get to continue? huhuhu~ dapat cukup2 lpas kuota pun dah cukup alhamdulillah :) i rilly want this Russian programme. aku tak bayang kalau aku kena tendang, u ape aku nak masuk lepas ni. huhuhu. pray, pray, pray. kawan-kawan, doakan lah yang terbaik untuk kita semua dalam result SPM. insyaallah (^_^) oh, kalau dah tau bila, please inform me :D bnyk sgt tarikh dah dgr tp x sure yg mana satu yg btul ;) and yes, im ready for it!

5 comments:

  1. tengah bulan 3.rasanya lah.

    ReplyDelete
  2. Wow dude, I never thought u ada blog jugak?
    (lol who doesnt)

    ReplyDelete
  3. Except that I'm the one yg ketinggalan about you D: sorry tho :(

    ReplyDelete
  4. ahaha.taklah. i pun tatau u ade blog ;)

    ReplyDelete