"Wahai orang-orang yang beriman! Masuklah ke dalam islam secara KESELURUHAN dan janganlah kamu ikuti langkah syaitan. Sungguh, ia musuh yang nyata bagimu." (2:208)

27 June 2010

demam bola

Assalamualaikum :)

Hurrmm, laptop saya pun demam bola x) Alkisahnya, tengok Glee kat laptop, depan TV, kat rumah nenek. Adik pulak, main bola sepak, keras, depan TV. Jam menunjukkan 7.30pm, pergilah menunaikan solat maghrib. Datang balik tengok skrin laptop da gelap. aii? gerak-gerak mouse, tak hidup. off, on balik, tak hidup. off, on balik, pun tak hidup jugak. 
"Adik, bola adik ada kena laptop kakak ke?"
  "Ada."
" :O!! Kena kat mana?"
  "Kat belakang."
"=,=' Kena kuat ke?"
  "Kuat."
" aiyoo :S "
At least he's being honest. takdela aku meletup. hahah xD 

Cuma...

Aku takde back up untuk assignment2 dlm laptop kecuali Med Law which kene present esok and folio pun due minggu ni. Naseb baik! Tapi asgnment English in Medicine la. da siap 90% tkkan nk kene buat balik semua =.=' Semoga laptop saya kembali sihat seperti sedia kala bersama kandungan2nye. InsyaAllah :P

1 comment:

  1. adik yang jujur!!! jarang jumpa ni.. haha...

    ReplyDelete